decorior

Relaxační křeslo LUXOR Hnědá

Velmi žádaný kousek Relaxační křeslo LUXOR Hnědá od výrobce Halmar máte možnost získat aktuálně na webu za outletovou cenu! Na našich stránkách za 11 468 Kč.
EAN: 58105_31911
Relaxační křeslo LUXOR Hnědá
Ověřit dostupnost
Značka: Halmar
11 468

Relaxační křeslo LUXOR se stane originálním prvkem v interiéru.
Křeslo má kovovou podnož a je čalouněné kompozitní kůží ve pěti barevných variantách: bílá, černá, hnědá, červená a tmavě zelená. Barva: bílá černáhnědáčervenátmavě zelenáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: kůže / kovRozměry: výška: 96 cm šířka: 86 cm hloubka: 84 cm  výška sedu: 36 cm Nosnost: 120 kgHmotnost:26,3 kgDodáváno v demontu.,Relaxační křeslo LUXOR se stane originálním prvkem v interiéru.
Křeslo má kovovou podnož a je čalouněné kompozitní kůží ve pěti barevných variantách: bílá, černá, hnědá, červená a tmavě zelená. Barva: bílá černáhnědáčervenátmavě zelenáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: kůže / kovRozměry: výška: 96 cm šířka: 86 cm hloubka: 84 cm  výška sedu: 36 cm Nosnost: 120 kgHmotnost:26,3 kgDodáváno v demontu.