decorior

Relaxační křeslo samet Dekorhome Světle šedá

Tento unikátní produkt Relaxační křeslo samet Dekorhome Světle šedá od známého dodavatele Vida pohodlně nakoupíte v aktuální nabídce opravdu levně! Produkt nakoupíte teď u nás za 2 096 Kč.
EAN: 8720286422021
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 096

Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Prošívané relaxační křeslo zapůsobí svým příjemným estetickým vzhledem. Pěnové polstrování a čalounění měkkým sametem vám při sezení zaručí optimální pohodlí. Zadní část křesla je vyrobena z PVC, takže je velmi odolné. Toto relaxační křeslo se otáčí o 360 stupňů, a nabízí tak vynikající flexibilitu. Navíc ho podepírá ocelový rám s křížovými nohami, a proto je stabilní a odolné.Barva: krémová / černáhořčicová žlutá / černárůžová / černávínová / černámodrá / černásvětle zelená / černátmavě zelená / černáhnědá / černásvětle šedá / černátmavě šedá / černáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / PVC / kovRozměry křesla: šířka: 62 cmhloubka: 68 cmvýška: 98 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 60 cmHmotnost: 10,1 kgDodáváno v demontu.,Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Prošívané relaxační křeslo zapůsobí svým příjemným estetickým vzhledem. Pěnové polstrování a čalounění měkkým sametem vám při sezení zaručí optimální pohodlí. Zadní část křesla je vyrobena z PVC, takže je velmi odolné. Toto relaxační křeslo se otáčí o 360 stupňů, a nabízí tak vynikající flexibilitu. Navíc ho podepírá ocelový rám s křížovými nohami, a proto je stabilní a odolné.Barva: krémová / černáhořčicová žlutá / černárůžová / černávínová / černámodrá / černásvětle zelená / černátmavě zelená / černáhnědá / černásvětle šedá / černátmavě šedá / černáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / PVC / kovRozměry křesla: šířka: 62 cmhloubka: 68 cmvýška: 98 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 60 cmHmotnost: 10,1 kgDodáváno v demontu.