decorior

Relaxační křeslo samet Dekorhome Tmavě šedá

Tento vynikající produkt Relaxační křeslo samet Dekorhome Tmavě šedá od známého předního výrobce Vida lze zakoupit právě teď za mimořádně nízkou cenu! Nyní lze objednat jen za 2 351 Kč.
EAN: 8720286422038
Relaxační křeslo samet Dekorhome Tmavě šedá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 351

Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Prošívané relaxační křeslo zapůsobí svým příjemným estetickým vzhledem. Pěnové polstrování a čalounění měkkým sametem vám při sezení zaručí optimální pohodlí. Zadní část křesla je vyrobena z PVC, takže je velmi odolné. Toto relaxační křeslo se otáčí o 360 stupňů, a nabízí tak vynikající flexibilitu. Navíc ho podepírá ocelový rám s křížovými nohami, a proto je stabilní a odolné.Barva: krémová / černáhořčicová žlutá / černárůžová / černávínová / černámodrá / černásvětle zelená / černátmavě zelená / černáhnědá / černásvětle šedá / černátmavě šedá / černáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / PVC / kovRozměry křesla: šířka: 62 cmhloubka: 68 cmvýška: 98 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 60 cmHmotnost: 10,1 kgDodáváno v demontu.,Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Prošívané relaxační křeslo zapůsobí svým příjemným estetickým vzhledem. Pěnové polstrování a čalounění měkkým sametem vám při sezení zaručí optimální pohodlí. Zadní část křesla je vyrobena z PVC, takže je velmi odolné. Toto relaxační křeslo se otáčí o 360 stupňů, a nabízí tak vynikající flexibilitu. Navíc ho podepírá ocelový rám s křížovými nohami, a proto je stabilní a odolné.Barva: krémová / černáhořčicová žlutá / černárůžová / černávínová / černámodrá / černásvětle zelená / černátmavě zelená / černáhnědá / černásvětle šedá / černátmavě šedá / černáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / PVC / kovRozměry křesla: šířka: 62 cmhloubka: 68 cmvýška: 98 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 60 cmHmotnost: 10,1 kgDodáváno v demontu.