decorior

Relaxační otočné křeslo látka / ocel Dekorhome Světle šedá

Tento kvalitní a žádaný výrobek Relaxační otočné křeslo látka / ocel Dekorhome Světle šedá od společnosti s úžasnou pověstí Vida jednoduše můžete získat právě dnes za výhodnou cenu! V akci za 3 061 Kč.
EAN: 8720286424001
Relaxační otočné křeslo látka / ocel Dekorhome Světle šedá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
3 061

Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Toto prošívané kancelářské křeslo je esteticky příjemné a díky pěnovému polstrování a čalounění měkkou látkou si můžete užívat optimální pohodlí při sezení. Křeslo do obývacího pokoje je vybaveno zvedacím mechanismem s plynovým pístem a je výškově nastavitelné, takže snadno najdete ideální polohu. Kolečka a možnost otáčení o 360 stupňů znamenají fantastickou flexibilitu. Relaxační křeslo je doplněno ocelovým rámem a křížovými nohami, takže je stabilní a odolné.Barva: krémováhořčicová žlutáfialovávínovámodrázelenáhnědášedohnědá taupesvětle šedátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / kovRozměry křesla: šířka: 61,5 cmhloubka: 69 cmvýška: 94,5 – 102 cmšířka sedu: 47,5 cmhloubka sedu: 46,5 cmvýška sedu: 40 – 47,5 cmvýška područek od země: 56 – 63,5 cmHmotnost: 10,6 kgDodáváno v demontu.,Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Toto prošívané kancelářské křeslo je esteticky příjemné a díky pěnovému polstrování a čalounění měkkou látkou si můžete užívat optimální pohodlí při sezení. Křeslo do obývacího pokoje je vybaveno zvedacím mechanismem s plynovým pístem a je výškově nastavitelné, takže snadno najdete ideální polohu. Kolečka a možnost otáčení o 360 stupňů znamenají fantastickou flexibilitu. Relaxační křeslo je doplněno ocelovým rámem a křížovými nohami, takže je stabilní a odolné.Barva: krémováhořčicová žlutáfialovávínovámodrázelenáhnědášedohnědá taupesvětle šedátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: látka / kovRozměry křesla: šířka: 61,5 cmhloubka: 69 cmvýška: 94,5 – 102 cmšířka sedu: 47,5 cmhloubka sedu: 46,5 cmvýška sedu: 40 – 47,5 cmvýška područek od země: 56 – 63,5 cmHmotnost: 10,6 kgDodáváno v demontu.