decorior

Rohový toaletní stolek bílá Dekorhome

Unikátní a oblíbený produkt Rohový toaletní stolek bílá Dekorhome od dodavatele zboží Vida k dostání na našich stránkách teď napořád výhodně! Cena již od 6 392 Kč.
EAN: 8720286039977
Rohový toaletní stolek bílá Dekorhome
Ověřit dostupnost
Značka: vida
6 392

Připravte se na nový den ve velkém stylu s naším elegantním toaletním stolkem!
Tento toaletní stolek, vyrobený z kvalitního MDF, zaujme elegantní siluetou a jednoduchými liniemi v moderním stylu. Je navržený tak, aby se pohodlně vešel do rohu a zároveň nabídl na malém prostoru spoustu úložného prostoru! Prostorná skříňka a otevřená police pod stolní deskou slouží k přehlednému uložení líčení a kosmetiky, a jelikož jsou otevřené do stran, máte k nim snadný přístup, zatímco jste usazení u stolu. Krásné 3panelové zrcadlo vás odráží ze 3 stran, takže vám usnadňuje aplikaci make-upu a zároveň dodává stolu elegantní vzhled. Ke dvěma bočním panelům jsou přidané spodní police na lahvičky, štětce na líčení, krémy a lotions, parfémy a dekorativní předměty.Barva:bílá Materiál:MDF / melamin / skloRozměry:šířka: 111 cmhloubka: 54 cmvýška: 141,5 cmrozměry stolní desky: 111 x 54 cmHmotnost:36,9 kgDodáváno v demontu.,Připravte se na nový den ve velkém stylu s naším elegantním toaletním stolkem!
Tento toaletní stolek, vyrobený z kvalitního MDF, zaujme elegantní siluetou a jednoduchými liniemi v moderním stylu. Je navržený tak, aby se pohodlně vešel do rohu a zároveň nabídl na malém prostoru spoustu úložného prostoru! Prostorná skříňka a otevřená police pod stolní deskou slouží k přehlednému uložení líčení a kosmetiky, a jelikož jsou otevřené do stran, máte k nim snadný přístup, zatímco jste usazení u stolu. Krásné 3panelové zrcadlo vás odráží ze 3 stran, takže vám usnadňuje aplikaci make-upu a zároveň dodává stolu elegantní vzhled. Ke dvěma bočním panelům jsou přidané spodní police na lahvičky, štětce na líčení, krémy a lotions, parfémy a dekorativní předměty.Barva:bílá Materiál:MDF / melamin / skloRozměry:šířka: 111 cmhloubka: 54 cmvýška: 141,5 cmrozměry stolní desky: 111 x 54 cmHmotnost:36,9 kgDodáváno v demontu.