decorior

RTV stolek SINGA 12 Dub sonoma

Kvalitní a žádaný výrobek RTV stolek SINGA 12 Dub sonoma od dodavatele s dobrým jménem Kondela jednoduše naleznete tady a teď trvale výhodně. Ve skvělé akci za 2 690 Kč.
EAN: 50828_30984
RTV stolek SINGA 12 Dub sonoma
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
2 690

Se sektorovou sestavou NOKO – SINGA si můžete zařídit nejen dětský pokoj a pracovnu, ale i obývací pokoj, šatnu nebo jakoukoliv jinou místnost. Sestava vyniká díky své praktičnosti a snadno se kombinuje s jiným nábytkem. Sestava NOKO – SINGA se řadí mezi kvalitní slovenské výrobky.Praktický TV stolek SINGA 12 je vyrobený z kvalitních laminovaných dřevotřískových desek, které jsou odolné vůči poškrábání a vlhkosti v barevném provedení: dub sonoma nebo bílá.Má dostatek úložného prostoru v podobě dvou skříněk a otevřeného prostoru. Barva:
dub sonomabíláBarvu vyberte ve variantách produktu.
 
Materiál:
DTD laminovaná
 
Rozměry:
šířka: 110 cm
hloubka: 41 cm
výška: 40 cm
 
Hmotnost:
23,2 kg
 
Dodáváno v demontu.,Se sektorovou sestavou NOKO – SINGA si můžete zařídit nejen dětský pokoj a pracovnu, ale i obývací pokoj, šatnu nebo jakoukoliv jinou místnost. Sestava vyniká díky své praktičnosti a snadno se kombinuje s jiným nábytkem. Sestava NOKO – SINGA se řadí mezi kvalitní slovenské výrobky.Praktický TV stolek SINGA 12 je vyrobený z kvalitních laminovaných dřevotřískových desek, které jsou odolné vůči poškrábání a vlhkosti v barevném provedení: dub sonoma nebo bílá.Má dostatek úložného prostoru v podobě dvou skříněk a otevřeného prostoru. Barva:
dub sonomabíláBarvu vyberte ve variantách produktu.
 
Materiál:
DTD laminovaná
 
Rozměry:
šířka: 110 cm
hloubka: 41 cm
výška: 40 cm
 
Hmotnost:
23,2 kg
 
Dodáváno v demontu.