decorior

Ručně zatahovací markýza 300×250 cm Dekorhome Bílá / modrá

Tento velmi oblíbený kousek Ručně zatahovací markýza 300x250 cm Dekorhome Bílá / modrá od oblíbené značky Vida máte možnost najít tady teď právě skutečně výhodně. Nabídka již od 8 266 Kč.
EAN: 8718475923350
Ručně zatahovací markýza 300x250 cm Dekorhome Bílá / modrá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
8 266

Tato nastavitelná markýza se skládá z hliníkového rámu a vysoce kvalitní látky. Zesílený hliníkový rám a polyester, odolný vůči UV záření a povětrnostním vlivům, přispívají k pevnosti a odolnosti markýzy. Markýza rovněž odpuzuje vodu i špínu.
Markýzu lze snadno namontovat na stěnu pomocí přiložených nástěnných držáků a dá se snadno ovládat dálkovým ovladačem.
Naše markýza vytvoří příjemné a chladivé místo ve vaší zahradě a ochrání vás před škodlivými ultrafialovými paprsky.Barva: krémovábílá / žlutábílá / modráVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:hliníkový rám (s kovovou výztuží) / látka potažená vrstvou PURozměry: šířka: 300 cm hloubka: 250 cmhustota tkaniny: 270 g/m²Hmotnost: 21,7 kgDodáváno v demontu.,Tato nastavitelná markýza se skládá z hliníkového rámu a vysoce kvalitní látky. Zesílený hliníkový rám a polyester, odolný vůči UV záření a povětrnostním vlivům, přispívají k pevnosti a odolnosti markýzy. Markýza rovněž odpuzuje vodu i špínu.
Markýzu lze snadno namontovat na stěnu pomocí přiložených nástěnných držáků a dá se snadno ovládat dálkovým ovladačem.
Naše markýza vytvoří příjemné a chladivé místo ve vaší zahradě a ochrání vás před škodlivými ultrafialovými paprsky.Barva: krémovábílá / žlutábílá / modráVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:hliníkový rám (s kovovou výztuží) / látka potažená vrstvou PURozměry: šířka: 300 cm hloubka: 250 cmhustota tkaniny: 270 g/m²Hmotnost: 21,7 kgDodáváno v demontu.