decorior

Ručně zatahovací markýza 400×350 cm Dekorhome Antracit

Tento velmi oblíbený výrobek Ručně zatahovací markýza 400x350 cm Dekorhome Antracit od výrobce Vida je k dispozici aktuálně na našich stránkách opravdu výhodně. V akci od 12 899 Kč.
EAN: 8720286395035
Ručně zatahovací markýza 400x350 cm Dekorhome Antracit
Ověřit dostupnost
Značka: vida
12 899

Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou.Barva:krémová / šedábílá / žlutá / šedábílá / modrá / šedáantracit / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:100% polyesterová látka potažená vrstvou PU / práškově lakovaný hliníkRozměry:šířka: 400 cmhloubka: max. 350 cmHmotnost:31 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou.Barva:krémová / šedábílá / žlutá / šedábílá / modrá / šedáantracit / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:100% polyesterová látka potažená vrstvou PU / práškově lakovaný hliníkRozměry:šířka: 400 cmhloubka: max. 350 cmHmotnost:31 kgDodáváno v demontu.