decorior

Ručně zatahovací markýza 500×350 cm Dekorhome Antracit

Tento diskontní produkt Ručně zatahovací markýza 500x350 cm Dekorhome Antracit od známé kvalitní značky Vida seženete na našich stránkách teď levně! Výhodně za 15 758 Kč.
EAN: 8720286395431
Ručně zatahovací markýza 500x350 cm Dekorhome Antracit
Ověřit dostupnost
Značka: vida
15 758

Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou.Barva:krémová / šedábílá / žlutá / šedábílá / modrá / šedáantracit / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:100% polyesterová látka potažená vrstvou PU / práškově lakovaný hliníkRozměry:šířka: 500 cmhloubka: max. 350 cmHmotnost:37 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou.Barva:krémová / šedábílá / žlutá / šedábílá / modrá / šedáantracit / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:100% polyesterová látka potažená vrstvou PU / práškově lakovaný hliníkRozměry:šířka: 500 cmhloubka: max. 350 cmHmotnost:37 kgDodáváno v demontu.