decorior

Ručně zatahovací markýza s roletou a LED 500×300 cm Dekorhome Bílá / modrá

Tento unikátní výrobek Ručně zatahovací markýza s roletou a LED 500x300 cm Dekorhome Bílá / modrá od populárního výrobce Vida jde nakoupit na našich stránkách teď právě extra výhodně. Aktuálně stojí u nás 12 830 Kč.
EAN: 8720286396650
Ručně zatahovací markýza s roletou a LED 500x300 cm Dekorhome Bílá / modrá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
12 830

Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Sluncem napájená LED světla vám v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Roleta vás ochrání před UV paprsky a zajistí vám soukromí.Barva:antracit / bílákrémová / bílážlutá / bílá / bílámodrá / bílá / bíláhnědá / oranžová / bíláVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 500 cmhloubka: max. 300 cmvýška: 120 cm (roleta)Hmotnost:37 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Sluncem napájená LED světla vám v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Roleta vás ochrání před UV paprsky a zajistí vám soukromí.Barva:antracit / bílákrémová / bílážlutá / bílá / bílámodrá / bílá / bíláhnědá / oranžová / bíláVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 500 cmhloubka: max. 300 cmvýška: 120 cm (roleta)Hmotnost:37 kgDodáváno v demontu.