decorior

Ručně zatahovací markýza se sloupky a LED světlem 600×350 cm Dekorhome Krémová

Tento exkluzivní kousek Ručně zatahovací markýza se sloupky a LED světlem 600x350 cm Dekorhome Krémová od výrobce se zárukou kvality Vida lze nakoupit zde téměř zdarma. Produkt koupíte teď u nás za 23 134 Kč.
EAN: 8720286406069
Ručně zatahovací markýza se sloupky a LED světlem 600x350 cm Dekorhome Krémová
Ověřit dostupnost
Značka: vida
23 134

Vytvořte si na terase příjemné místečko ve stínu a chraňte se před škodlivým UV zářením s touto ručně zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Robustní železné sloupky jí dodávají na stabilitě. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Solární energií napájená LED světla vám v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení.Barva:antracit / šedákrémová / šedážlutá / bílá / šedámodrá / bílá / šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / železo / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 600 cmhloubka: max. 350 cmrozměry sloupku: 600 x 245 cmHmotnost:92 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si na terase příjemné místečko ve stínu a chraňte se před škodlivým UV zářením s touto ručně zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký, a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Robustní železné sloupky jí dodávají na stabilitě. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku markýzy si navíc můžete nastavit tak, aby to vyhovovalo vašim momentálním potřebám. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Solární energií napájená LED světla vám v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení.Barva:antracit / šedákrémová / šedážlutá / bílá / šedámodrá / bílá / šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / železo / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 600 cmhloubka: max. 350 cmrozměry sloupku: 600 x 245 cmHmotnost:92 kgDodáváno v demontu.