decorior

Šatní skříň DTD Dekorhome Dub sonoma

Neodolatelný kousek Šatní skříň DTD Dekorhome Dub sonoma od oblíbené značky se zárukou kvality Vida snadno získáte právě nyní na našich stránkách ve slevě! Nyní získáte od 2 779 Kč.
EAN: 8720286610541
Šatní skříň DTD Dekorhome Dub sonoma
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 779

Tato šatní skříň nabízí dostatek prostoru pro všechny potřeby skladování, takže je praktická pro vaši ložnici.
Tato úložná skříň je vyrobena z dřevotřísky, takže je odolná a robustní, ideální pro uložení a organizaci vašeho oblečení. Disponuje kolečky, můžete ji tedy snadno přemístit na správné místo. Šatní skříň má velkou otevřenou přihrádku a 3 boční police, kde budete mít vše potřebné po ruce. Barva:bíláčerná šedá betondub sonoma bílá / dub sonomačerná lesk šedá leskbílá leskVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:DTDRozměry:Šířka: 80 cmHloubka: 40 cmVýška: 110  cmHmotnost:26,2 kgDodáváno v demontu.,Tato šatní skříň nabízí dostatek prostoru pro všechny potřeby skladování, takže je praktická pro vaši ložnici.
Tato úložná skříň je vyrobena z dřevotřísky, takže je odolná a robustní, ideální pro uložení a organizaci vašeho oblečení. Disponuje kolečky, můžete ji tedy snadno přemístit na správné místo. Šatní skříň má velkou otevřenou přihrádku a 3 boční police, kde budete mít vše potřebné po ruce. Barva:bíláčerná šedá betondub sonoma bílá / dub sonomačerná lesk šedá leskbílá leskVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:DTDRozměry:Šířka: 80 cmHloubka: 40 cmVýška: 110  cmHmotnost:26,2 kgDodáváno v demontu.