decorior

Sendvičová matrace NEAPOL Dřevočal 180 x 200 cm Lyocell

Velmi oblíbený výrobek Sendvičová matrace NEAPOL Dřevočal 180 x 200 cm Lyocell od kvalitní společnosti DŘEVOČAL je dostupný momentálně na našich stránkách až neuvěřitelně levně. Produkt nakoupíte teď u nás za 8 707 Kč.
EAN: 21511_6401
Sendvičová matrace NEAPOL Dřevočal 180 x 200 cm Lyocell
Ověřit dostupnost
Značka: DŘEVOČAL
8 707

Sendvičová matrace NEAPOL s jádrem z pojeného polyuretanu (PUR RE 80) ve výšce 7 cm. Vrchní stranu matrace tvoří elastická antibakteriální pěna tvarovaná do nopů s úpravou Sanitized (32 kg/m³). Poskytuje trvalou a účinnou ochranu proti bakteriím, roztočům a plísním.
Druhou stranu tvoří tvrdší pěna MediFoam (32 kg/m³), taktéž tvarovaná do masážních nopů.
Matrace je určená pro širokou škálu uživatelů a je vhodná na všechny typy roštů.
Celková výška matrace cca 16 cm.  
Materiál: pojený polyuretan (PUR RE 80), antibakteriální pěna s úpravou Sanitized (32 kg/m³), pěna MediFoam (32 kg/m³)Tuhost: 3 / 4 (z rozsahu 1-4) tvrdá a extra tvrdáPočet zón: 7Nosnost: 130 kgVýška matrace: 16 cmPotah: Úplet, Aloe Vera, Medicott, Lyocell, SilverGuard, Levandule 

Matrace se vyrábí v rozměrech: 80×195, 85x195x 90×195, 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 cm.
Lze vyrobit i atypický rozměr za příplatek.Potah + rozměr matrace prosím vyberte ve variantách produktu.

Úplet:
Vyšší stupeň kvality v porovnání s froté potahem. Povrch je hladší a silnější. Je prošitý dutým vláknem s vyšší gramáží. Tímto způsobem dosáhneme lepší izolace od jádra matrace. Tento potah je prošitý třízónovým způsobem (střed – hustší prošití).
Aloe Vera:Kvalitní potah, který obsahuje výtažek známé rostliny Aloe Vera Barbaensis z rodu liliovitých. Má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, působí antibakteriálně. Postupně se uvolňující extrakt z AloeVera umožňuje dokonalou relaxaci ve spánku. Potah, prošitý třízónovým způsobem, je příjemný na dotek a standartně vetkané logo zaručuje nezaměnitelnost výrobku
SilverGuard:SilverGuard je jedinečná technologie, která zaručuje trvalou svěžest a hygienu během spánku. Eliminuje bakterie způsobující zápach a chrání před jejich usazováním. Ochrana je trvalá i po častém praní a čištění. Při kontaktu s pokožkou zachovává její přirozenou rovnováhu. Tento potah obsahuje přírodní viskózové vlákno, které ve spojení s moderním designem dodává textilii luxusní charakter. Zaručuje vám absolutní čistotu a pohodlí. SilverGuard® úprava: Využívá stříbro jako jeden z nejstarších a nejznámějších způsobů ochrany před houbami a bakteriemi. Díky působení stříbrných iontů chrání textilii před mikroorganismy a zabraňuje jejich rozvoji přírodní cestou. SilverGuard® zajišťuje konstantní svěžest a hygienu lůžka, vysokou odolnost proti oděru a žmolkování. Potah je pratelný na 60°C. Složení potahu: 35% VISKÓZA, 2% POLYAMID, 63% POLYESTER.
Medicott:Značkový typ pleteného potahu svým speciálním složením zabraňuje tvorbě a usazování domácích roztočů a tvorbu plísní má vynikající antibakteriální účinky, které jsou dosaženy bez přídavku chemických látek. Tajemství úspěšného fungování spočívá v odstranění nečistot z vláken přírodní bavlny, čímž se zamezí potencionálnímu domovu plísní. Medicott má dlouhotrvající účinek při pravidelné údržbě. Potah je možno prát při 60° C.
Lyocell:
Materiál z čistého přírodního vlákna získaného ze dřeva technologií šetřící životní prostředí.Se všemi svými vynikajícími charakteristikami Vám poskytuje během spánku optimální pohodlí. K jejím předním vlastnostem patří vysoká absorpční schopnost a velmi rychlé odpařování. Tyto vlastnosti zaručují dokonalý pocit i pro osoby s vyšší potivostí. Mikrovlákna Lenzing Lyocell dodávají látce hedvábný lesk a jsou odolná a necitlivá k mikroorganismům. Potah je možno prát při 60° C.Levandule:
Velmi příjemná luxusní látka, která obsahuje výtažky levandule lékařské. Levandule je oblíbená léčivá bylinka s charakteristickou vůní, známá pro svoje protizánětlivé, antiseptické a repelentní účinky. Pomáhá proti stresu, depresím, snižuje krevní tlak a potlačuje růst baktérií. Její zklidňující účinky jsou známé už z dávných dob, pozitivně ovlivňují kvalitu spánku, působí proti nespavosti a nervozitě. Levandule pomůže zmírnit svalové napětí a podpořit přirozenou regeneraci organismu. Jemná esence z levandule je skvělým pomocníkem pro hluboký a kvalitní spánek. Potah Lavandule patří mezi nejkvalitnější a nejoblíbenější potahy na trhu a zajistí Vašemu lůžku maximální komfort a hygienu. Složení potahu: 30,59% TENCEL, 69,41% POLYESTER.,Sendvičová matrace NEAPOL s jádrem z pojeného polyuretanu (PUR RE 80) ve výšce 7 cm. Vrchní stranu matrace tvoří elastická antibakteriální pěna tvarovaná do nopů s úpravou Sanitized (32 kg/m³). Poskytuje trvalou a účinnou ochranu proti bakteriím, roztočům a plísním.
Druhou stranu tvoří tvrdší pěna MediFoam (32 kg/m³), taktéž tvarovaná do masážních nopů.
Matrace je určená pro širokou škálu uživatelů a je vhodná na všechny typy roštů.
Celková výška matrace cca 16 cm.  
Materiál: pojený polyuretan (PUR RE 80), antibakteriální pěna s úpravou Sanitized (32 kg/m³), pěna MediFoam (32 kg/m³)Tuhost: 3 / 4 (z rozsahu 1-4) tvrdá a extra tvrdáPočet zón: 7Nosnost: 130 kgVýška matrace: 16 cmPotah: Úplet, Aloe Vera, Medicott, Lyocell, SilverGuard, Levandule 

Matrace se vyrábí v rozměrech: 80×195, 85x195x 90×195, 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 140×200, 16