decorior

Sokl ke skříňce 009 TEMPO AS NEW 033 Buk

Tento kvalitní a levný kus Sokl ke skříňce 009 TEMPO AS NEW 033 Buk od společnosti s výborným jménem Kondela můžete dostat na našich stránkách nyní levně! Ve skvělé akci za 280 Kč.
EAN: 50799_42109
Sokl ke skříňce 009 TEMPO AS NEW 033 Buk
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
280

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
Sokl TEMPO ASISTENT 033 ke skříňce TEMPO ASISTENT 009. Využíván zejména na estetické a účelné těsnění.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 30 cmhloubka: 30 cmvýška: 5 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:1 kgDodáváno v demontu.,Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
Sokl TEMPO ASISTENT 033 ke skříňce TEMPO ASISTENT 009. Využíván zejména na estetické a účelné těsnění.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 30 cmhloubka: 30 cmvýška: 5 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:1 kgDodáváno v demontu.