decorior

Stojan na šaty DTD / kov Dekorhome Černá

Nový výrobek Stojan na šaty DTD / kov Dekorhome Černá od našeho výrobce Vida najdete právě teď výhodně. Za bezkonkureční cenu 2 479 Kč.
EAN: 8720286319109
Stojan na šaty DTD / kov Dekorhome Černá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 479

Mějte doma všechno hezky uspořádané a uklizené s touto šatní skříní. Jedná se o perfektní úložné řešení pro vaše oblečení, boty a další nezbytnosti.
Tato skříň je vyrobená z dřevotřísky a kovu s práškovým nástřikem, takže je robustní a snadno se čistí. Skříň má 2 police a nabízí dostatek prostoru pro uložení vašich věcí, které budete mít přehledně uspořádané a na dosah. Na šatní tyč můžete pověsit delší oblečení, klobouky, kabelky atd.Barva:bíláčernábílá / dub černá / dubVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:dřevotříska / práškově lakovaný kovRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 40 cmvýška: 167 cmNosnost: šatní tyč: 10 kgpolice: 10 kgHmotnost:12 kgDodáváno v demontu.,Mějte doma všechno hezky uspořádané a uklizené s touto šatní skříní. Jedná se o perfektní úložné řešení pro vaše oblečení, boty a další nezbytnosti.
Tato skříň je vyrobená z dřevotřísky a kovu s práškovým nástřikem, takže je robustní a snadno se čistí. Skříň má 2 police a nabízí dostatek prostoru pro uložení vašich věcí, které budete mít přehledně uspořádané a na dosah. Na šatní tyč můžete pověsit delší oblečení, klobouky, kabelky atd.Barva:bíláčernábílá / dub černá / dubVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:dřevotříska / práškově lakovaný kovRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 40 cmvýška: 167 cmNosnost: šatní tyč: 10 kgpolice: 10 kgHmotnost:12 kgDodáváno v demontu.