decorior

Super strečové potahy NIAGARA tabáková židle 2 ks (40 x 40 cm)

Tento kvalitní produkt Super strečové potahy NIAGARA tabáková židle 2 ks (40 x 40 cm) od top výrobce Nueva Textura můžete získat momentálně na webu za příznivou cenu! Výhodně teď u nás za 795 Kč.
EAN: 9f1d72ef59b9193ad54342a80a84d
Super strečové potahy NIAGARA tabáková židle 2 ks (40 x 40 cm)

 

Zaslouží si vaše kuchyňské židle nový kabátek? Máme pro vás řešení! S našimi super strečovými napínacími potahy změníte vzhled vašich starých židlí během chvilky.

Super strečové napínací potahy ze silné kvalitní tkaniny s výraznou strukturou jsou mimořádně roztažitelné všemi směry. Snadno se přizpůsobí – jednoduše je obléknete vašim židlím jako svetr.

Jedinečná plastická struktura

 

 

Španělské super strečové potahy jsou vyrobeny z vysoce pružného úpletu s 60 % přírodních bavlněných vláken. Jsou příjemné na dotek a snadno se udržují.

Čisté jednobarevné provedení dává vyniknout výrazné elegantní struktuře, která je výsledkem unikátní patentované technologie a prvotřídního materiálu. 

Díky mimořádné elasticitě potah perfektně přilne a drží na místě.

 

Super strečové potahy se snadno se nasazují a vyměňují. Dokonale ochrání vaše židle před poničením dětmi nebo vašimi domácími mazlíčky. Lze prát v pračce na 30 °C.

 

  • Vyrobeny ve Španělsku.
  • Lze prát v pračce na 30 °C.
  • Materiál: 60 % bavlna, 32 % polyester,  8% elastan