decorior

Super strečové potahy PEPITO granátová rohová sedačka (š. 340 – 540 cm)

Tento žádaný výrobek Super strečové potahy PEPITO granátová rohová sedačka (š. 340 - 540 cm) od značky s dlouholetou historií Decodoma lze získat tady ve výhodné akci. Nyní nakoupíte za 4 795 Kč.
EAN: 3to4d012fe32148993e8e3ddf34f35a7
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
4 795

Omrzel se vám každodenní pohled na poněkud opotřebené potahy vaší straré rohové sedací soupravy? Nebo naopak chcete co nejvíce prodloužit živostnost vaší nové sedačky? Máme pro vás řešení!

S našimi super elastickými napínacími potahy změníte vzhled a ochráníte vaši sedací soupravu během chvilky. Nejnovější kolekce Pepito představuje skutečnou designovou lahůdku, ve které se snoubí tradiční vzor s moderním a především pohodlným provedením měkkého plastického vzoru. Napínací potahy španělské výroby jsou vysoce roztažitelné všemi směry a lehce se přizpůsobí každému typu sedací soupravy či křesla.

 

Super strečové potahy Pepito s elegantní strukturou jsou vyrobeny z prvotřídního materiálu. Vysoce elastický úplet s 60 % přírodních bavlněných vláken je příjemný na dotek a snadno se udržuje. Dokonale ochrání vaši sedací soupravu před poničením dětmi nebo vašimi domácími mazlíčky. Potahy navíc splňují parametry standardu Global Recycled, což znamená, že v rámci šetrného přístupu k životnímu prostředí využívají recyklované materiály a produkty jsou zpracovávány udržitelnějším způsobem.

Balení obsahuje fixační hranolky.

  • Vyrobeny ve Španělsku.
  • Potah se bohužel nevejde do běžné pračky, ale v každé čistírně si s ním poradí.
  • Materiál: 60% bavlna, 32% polyester, 8% elastan
  • Potah je univerzální pro pravý i levý roh.