decorior

Super strečové potahy PEPITO oříšková

Tento diskontní kus Super strečové potahy PEPITO oříšková od odblíbeného výrobce Decodoma jednoduše můžete pořídit teď za nejnižší cenu. Stojí teď u nás 1 395 Kč.
EAN: defdac8f968789799116350a9cc8292d
Super strečové potahy PEPITO oříšková
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 395

Omrzel se vám každodenní pohled na poněkud opotřebené potahy vašeho starého křesla či sedací soupravy?  Nebo naopak chcete co nejvíce prodloužit živostnost vaší nové sedačky? Máme pro vás řešení!

S našimi super elastickými napínacími potahy změníte vzhled a ochráníte vaši sedací soupravu během chvilky. Nejnovější kolekce Pepito představuje skutečnou designovou lahůdku, ve které se snoubí tradiční vzor s moderním a především pohodlným provedením měkkého plastického vzoru. Napínací potahy španělské výroby jsou vysoce roztažitelné všemi směry a lehce se přizpůsobí každému typu sedací soupravy či křesla.

 

Super strečové potahy Pepito s elegantní strukturou jsou vyrobeny z prvotřídního materiálu. Vysoce elastický úplet s 60 % přírodních bavlněných vláken je příjemný na dotek a snadno se udržuje. Dokonale ochrání vaši sedací soupravu před poničením dětmi nebo vašimi domácími mazlíčky. Potahy navíc splňují parametry standardu Global Recycled, což znamená, že v rámci šetrného přístupu k životnímu prostředí využívají recyklované materiály a produkty jsou zpracovávány udržitelnějším způsobem.

Balení dvojkřesla, trojkřesla a rohové sedačky obsahuje fixační hranolky.

 

  • Vyrobeny ve Španělsku.
  • Lze prát v pračce na 30 °C.
  • Materiál: 60% bavlna, 32% polyester, 8% elastan