decorior

Taburet samet Dekorhome Tmavě zelená

Velmi oblíbený produkt Taburet samet Dekorhome Tmavě zelená od odblíbeného výrobce Vida jednoduše můžete sehnat momentálně pořád výhodně! Nyní zakoupíte za 1 447 Kč.
EAN: 8719883688039
Taburet samet Dekorhome Tmavě zelená
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 447

Ať už si chcete natáhnout nohy nebo si při povídání s rodinou a přáteli posedět na měkkém taburetu, rozhodně oceníte náš praktický sedací puf. Dopřejte si chvilku zaslouženého odpočinku na moderním pohodlném pufu! Postavte ho před pohovku nebo před křeslo a rázem budete mít doma jak praktický, tak dekorativní doplněk.
Jelikož je tento taburet vyrobený z na dotek měkkého bavlněného sametu s bavlněnou vycpávkou, poskytne vám při sezení maximální pohodlí.
Barva: antracit tmavě zelená červená hořčicová starorůžová Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: bavlněný samet / bavlněné vláknoRozměry: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 40 cmHmotnost: 1,9 kg,Ať už si chcete natáhnout nohy nebo si při povídání s rodinou a přáteli posedět na měkkém taburetu, rozhodně oceníte náš praktický sedací puf. Dopřejte si chvilku zaslouženého odpočinku na moderním pohodlném pufu! Postavte ho před pohovku nebo před křeslo a rázem budete mít doma jak praktický, tak dekorativní doplněk.
Jelikož je tento taburet vyrobený z na dotek měkkého bavlněného sametu s bavlněnou vycpávkou, poskytne vám při sezení maximální pohodlí.
Barva: antracit tmavě zelená červená hořčicová starorůžová Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: bavlněný samet / bavlněné vláknoRozměry: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 40 cmHmotnost: 1,9 kg