decorior

Taburet šedá / hnědá Dekorhome

Tento velmi žádaný produkt Taburet šedá / hnědá Dekorhome od skvělé značky Vida máte možnost dostat právě teď v nabídce za výhodnou cenu! Cena od 3 262 Kč.
EAN: 8718475622581
Taburet šedá / hnědá Dekorhome
Ověřit dostupnost
Značka: vida
3 262

Taburet s textilním čalouněním je perfektním doplňkem do vaší domácnosti.
Podnožka se skládá z pevných nožek z kaučukovníku a z vysoce kvalitního polyesterového čalounění s molitanovou vycpávkou. Je tudíž velmi pohodlná, a navíc toho i hodně vydrží. Silně polstrovaný sedák nabízí pohodlné posezení. Montáž je velmi snadná.Barva:tmavě šedá / hnědá Materiál:látka / kaučukovníkové dřevoRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 43 cmvýška: 42 cmtloušťka polstru: 8 cmHmotnost:6,5 kgDodáváno v demontu.,Taburet s textilním čalouněním je perfektním doplňkem do vaší domácnosti.
Podnožka se skládá z pevných nožek z kaučukovníku a z vysoce kvalitního polyesterového čalounění s molitanovou vycpávkou. Je tudíž velmi pohodlná, a navíc toho i hodně vydrží. Silně polstrovaný sedák nabízí pohodlné posezení. Montáž je velmi snadná.Barva:tmavě šedá / hnědá Materiál:látka / kaučukovníkové dřevoRozměry:šířka: 73 cmhloubka: 43 cmvýška: 42 cmtloušťka polstru: 8 cmHmotnost:6,5 kgDodáváno v demontu.