decorior

Umělá kožešina EBONY 60×90 cm Krémová

Tento kvalitní produkt Umělá kožešina EBONY 60x90 cm Krémová od top značky Kondela jde pořídit zde nyní za báječnou cenu. Nyní pořídíte za 570 Kč.
EAN: 54067_46863
Umělá kožešina EBONY 60x90 cm Krémová
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
570

Doplněk s dekorativní funkcí může být i kožešina. Konkrétněji EBONY – umělá kožešina, která obejme vaše bosé nohy a vy okamžitě získáte pocit měkkosti a tepla. Kožešinový koberec EBONY dodáváme ve čtyřech barevných provedení. Klidné barvy použité na těchto kožešinách dokáží vyčarovat atmosféru domova a působí uklidňujícím dojmem. Umělá kožešina se perfektně hodí například do chatových prostorů, které dýchají přírodou, ke krbu, ale i do moderních interiérů. Zajímavé oblé linie vytvářejí design, který je nepřehlédnutelný.Polyesterová vlákna jsou hypoalergenní, což je oproti pravým kožešinám obrovskou výhodou. Tato kožešina vypadá jako pravá. S vlasům s délkou až 6 cm je příjemná na dotek. Materiál je zároveň nenáročný na údržbu. Barva:bílákrémovášedáhnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:100% polyesterRozměry:šířka: 60 cmdélka: 90 cmVýška vlasu: 5,5 – 6 cmGramáž: 1300g/m2
Materiál a jeho údržba:
POLYESTER:Polyester je lehký a měkký, proto se používá při výrobě kožešin na zvýšení jemnosti výrobků a dekorativních doplňků do interiéru. Takový materiál neabsorbuje vlhkost, je měkký, nekroutí se, barvy vynikají vysokým jasem a trvanlivostí.
Čištění a údržba:Základem je pravidelnost. Každá věc v domácnosti, speciálně ta, která je používána denně, vyžaduje svoji pravidelnou údržbu. Přesně to se týká i samotných doplňků s dlouhým vlasem. Klasické suché vysávání shaggy polštářů či kožešin je základem, aby se mezi vlasová vlákna neusazovaly nečistoty. Zároveň jde o nejběžnější a nejjednodušší způsob údržby.-Výrobek je určen pouze do interiérů, chraňte jej před vlhkem.-Abyste se vyhnuli vyblednutí barev, nevystavujte ho přímým slunečním paprskům.-Kožešinový výrobek pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.-Nevytahujte uvolněná vlákna, odstřihněte je nůžkami.-Skvrny ihned vyčistěte.-Nepoužívejte chemikálie, které by mohly kožešinu poškodit.Při těžko odstranitelných skvrnách doporučujeme profesionální čistírnu.-Doporučujeme použít podložku pod koberec, která prodlužuje životnost kožešiny a chrání podlahu.-Pravidelně vysávejte pro zachování původního vzhledu.-Rozlitou tekutinu nenechte vsáknout do kožešiny, ihned vysajte savým hadříkem.-Skvrny čistěte pomocí hadříku, na který jste nanesli jemný čistící prostředek. Čistěte od okraje skvrny do středu, abyste zabránili jejímu šíření. K odstranění zbytků čisticího prostředku použijte čistou vodu.,Doplněk s dekorativní funkcí může být i kožešina. Konkrétněji EBONY – umělá kožešina, která obejme vaše bosé nohy a vy okamžitě získáte pocit měkkosti a tepla. Kožešinový koberec EBONY dodáváme ve čtyřech barevných provedení. Klidné barvy použité na těchto kožešinách dokáží vyčarovat atmosféru domova a působí uklidňujícím dojmem. Umělá kožešina se perfektně hodí například do chatových prostorů, které dýchají přírodou, ke krbu, ale i do moderních interiérů. Zajímavé oblé linie vytvářejí design, který je nepřehlédnutelný.Polyesterová vlákna jsou hypoalergenní, což je oproti pravým kožešinám obrovskou výhodou. Tato kožešina vypadá jako pravá. S vlasům s délkou až 6 cm je příjemná na dotek. Materiál je zároveň nenáročný na údržbu. Barva:bílákrémovášedáhnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:100% polyesterRozměry:šířka: 60 cmdélka: 90 cmVýška vlasu: 5,5 – 6 cmGramáž: 1300g/m2
Materiál a jeho údržba:
POLYESTER:Polyester je lehký a měkký, proto se používá při výrobě kožešin na zvýšení jemnosti výrobků a dekorativních doplňků do interiéru. Takový materiál neabsorbuje vlhkost, je měkký, nekroutí se, barvy vynikají vysokým jasem a trvanlivostí.
Čištění a údržba:Základem je pravidelnost. Každá věc v domácnosti, speciálně ta, která je používána denně, vyžaduje svoji pravidelnou údržbu. Přesně to se týká i samotných doplňků s dlouhým vlasem. Klasické suché vysávání shaggy polštářů či kožešin je základem, aby se mezi vlasová vlákna neusazovaly nečistoty. Zároveň jde o nejběžnější a nejjednodušší způsob údržby.-Výrobek je určen pouze do interiérů, chraňte jej před vlhkem.-Abyste se vyhnuli vyblednutí barev, nevystavujte ho přímým slunečním paprskům.-Kožešinový výrobek pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.-Nevytahujte uvolněná vlákna, odstřihněte je nůžkami.-Skvrny ihned vyčistěte.-Nepoužívejte chemikálie, které by mohly kožešinu poškodit.Při těžko odstranitelných skvrnách doporučujeme profesionální čistírnu.-Doporučujeme použít podložku pod koberec, která prodlužuje životnost kožešiny a chrání podlahu.-Pravidelně vysávejte pro zachování původního vzhledu.-Rozlitou tekutinu nenechte vsáknout do kožešiny, ihned vysajte savým hadříkem.-Skvrny čistěte pomocí hadříku, na který jste nanesli jemný čistící prostředek. Čistěte od okraje skvrny do středu, abyste zabránili jejímu šíření. K odstranění zbytků čisticího prostředku použijte čistou vodu.