decorior

Uzamykatelná kancelářská skříň kov Dekorhome Červená

Nejprodávanější produkt Uzamykatelná kancelářská skříň kov Dekorhome Červená s osvědčenou značkou Vida máte možnost koupit teď za výhodnou cenu! Akční cena od 6 350 Kč.
EAN: 8720286566510
Uzamykatelná kancelářská skříň kov Dekorhome Červená
Ověřit dostupnost
Značka: vida
6 350

Tato uzamykatelná skříň se vyznačuje moderním designem, takže se stane skvělým dekorativním doplňkem každé místnosti nebo kanceláře.
Skříňka je vyrobena z oceli, takže je odolná a snadno se čistí. Tento úložný organizér se zámky nabízí spoustu úložného prostoru pro nejrůznější předměty, jako je obuv, tašky, knihy, složky atd. Skříňka se skvěle hodí do škol i kanceláří na skladování různých věcí.Barva:červená / světle šedámodrá / světle šedázelená / světle šedásvětle šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:ocelRozměry:šířka: 90 cmhloubka: 45 cmvýška: 92,5 cmNosnost: police: 10 kgskříň: 90 kgHmotnost:27,7 kgDodáváno v demontu.,Tato uzamykatelná skříň se vyznačuje moderním designem, takže se stane skvělým dekorativním doplňkem každé místnosti nebo kanceláře.
Skříňka je vyrobena z oceli, takže je odolná a snadno se čistí. Tento úložný organizér se zámky nabízí spoustu úložného prostoru pro nejrůznější předměty, jako je obuv, tašky, knihy, složky atd. Skříňka se skvěle hodí do škol i kanceláří na skladování různých věcí.Barva:červená / světle šedámodrá / světle šedázelená / světle šedásvětle šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:ocelRozměry:šířka: 90 cmhloubka: 45 cmvýška: 92,5 cmNosnost: police: 10 kgskříň: 90 kgHmotnost:27,7 kgDodáváno v demontu.