decorior

Věšáková police DTD Dekorhome Beton

Neodolatelný produkt Věšáková police DTD Dekorhome Beton od dodavatele zboží Vida je k sehnání zde nyní za výborné peníze. Nyní lze objednat jen za 1 761 Kč.
EAN: 8720286609460
Věšáková police DTD Dekorhome Beton
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 761

Tato kompaktní šatní skříň oživí váš interiér trochou barvy a posune ho na vyšší úroveň!
Díky robustní konstrukci je závěsná skříň velmi odolná. Tento organizér na oděvy nabízí velkou přihrádku, kam si můžete uložit vše, co potřebujete. Skříňka je dále vybavena tyčí pro zavěšení kabátů, šatů apod. Díky širokému spektru využití představuje tato funkční skříň univerzální úložné řešení do koupelny, kuchyně nebo prádelny a ve vaší domácnosti se z ní stane jedinečný dekorativní doplněk.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTDRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 32,5 cmvýška: 35 cmHmotnost: 10,7 kgDodáváno v demontu.,Tato kompaktní šatní skříň oživí váš interiér trochou barvy a posune ho na vyšší úroveň!
Díky robustní konstrukci je závěsná skříň velmi odolná. Tento organizér na oděvy nabízí velkou přihrádku, kam si můžete uložit vše, co potřebujete. Skříňka je dále vybavena tyčí pro zavěšení kabátů, šatů apod. Díky širokému spektru využití představuje tato funkční skříň univerzální úložné řešení do koupelny, kuchyně nebo prádelny a ve vaší domácnosti se z ní stane jedinečný dekorativní doplněk.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTDRozměry: šířka: 70 cmhloubka: 32,5 cmvýška: 35 cmHmotnost: 10,7 kgDodáváno v demontu.