decorior

Věšáková skříň SPACE

Tento exkluzivní výrobek Věšáková skříň SPACE od dodavatele s dlouholetou historií Kondela pořídíte zde teď právě za výhodnou cenu! Aktuálně za 6 690 Kč.
EAN: 199861
Věšáková skříň SPACE
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
6 690

Jelikož je předsíň jakousi vstupní branou do našeho obydlí, měla by být na pohled pěkná a dokonale sladěná se zbytkem zařízení v naší domácnosti, jelikož první dojem vždy rozhoduje a je důležitý. Musí být zároveň i praktická s dostatkem odkládacích prostorů pro boty, svrchní oděvy, deštníky a podobně. Mezi originální a moderní předsíně určitě patří i sektorová sestava SPACE.
Dvoudveřová věšáková skříň se zrcadlem SPACE je výbornou volbou, jelikož oděvy, které máte v ní odloženy, jsou schovány před zvědavýma očima vašich hostů. Vyrobená je z kvalitního materiálu MDF v barevném provedení bílá extra vysoký lesk.Barva:bílá / bílá extra vysoký leskMateriál:MDF lakovanáRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 40 cmvýška: 198 cmHmotnost: 55 kgDodáváno v demontu.,Jelikož je předsíň jakousi vstupní branou do našeho obydlí, měla by být na pohled pěkná a dokonale sladěná se zbytkem zařízení v naší domácnosti, jelikož první dojem vždy rozhoduje a je důležitý. Musí být zároveň i praktická s dostatkem odkládacích prostorů pro boty, svrchní oděvy, deštníky a podobně. Mezi originální a moderní předsíně určitě patří i sektorová sestava SPACE.
Dvoudveřová věšáková skříň se zrcadlem SPACE je výbornou volbou, jelikož oděvy, které máte v ní odloženy, jsou schovány před zvědavýma očima vašich hostů. Vyrobená je z kvalitního materiálu MDF v barevném provedení bílá extra vysoký lesk.Barva:bílá / bílá extra vysoký leskMateriál:MDF lakovanáRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 40 cmvýška: 198 cmHmotnost: 55 kgDodáváno v demontu.