decorior

Volně stojící ručně zatahovací markýza 600×300 cm Dekorhome Antracit

Tento skvělý produkt Volně stojící ručně zatahovací markýza 600x300 cm Dekorhome Antracit od kvalitní společnosti Vida je k dispozici zde napořád výhodně! Na našich stránkách za 20 885 Kč.
EAN: 8720286399231
Volně stojící ručně zatahovací markýza 600x300 cm Dekorhome Antracit
Ověřit dostupnost
Značka: vida
20 885

Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku samostatně stojící markýzy si navíc můžete nastavit podle vašich momentálních potřeb. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Robustní stojan se otáčí o 360 stupňů pro maximální možnosti přizpůsobení.Barva:krémová / bíláantracit / bílážlutá / bílá / bílámodrá / bílá / bíláhnědá / oranžová / bíláVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 600 cmhloubka: max. 300 cmrozměry sloupku: 600 x 245 cmHmotnost:80 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku samostatně stojící markýzy si navíc můžete nastavit podle vašich momentálních potřeb. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Robustní stojan se otáčí o 360 stupňů pro maximální možnosti přizpůsobení.Barva:krémová / bíláantracit / bílážlutá / bílá / bílámodrá / bílá / bíláhnědá / oranžová / bíláVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 600 cmhloubka: max. 300 cmrozměry sloupku: 600 x 245 cmHmotnost:80 kgDodáváno v demontu.