decorior

Volně stojící ručně zatahovací markýza 600×350 cm Dekorhome Antracit

Tento akční produkt Volně stojící ručně zatahovací markýza 600x350 cm Dekorhome Antracit od známého dodavatele Vida máte možnost dostat na našich stránkách teď právě opravdu výhodně. Nyní za 21 232 Kč.
EAN: 8720286402030
Volně stojící ručně zatahovací markýza 600x350 cm Dekorhome Antracit
Ověřit dostupnost
Značka: vida
21 232

Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku samostatně stojící markýzy si navíc můžete nastavit podle vašich momentálních potřeb. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Robustní stojan se otáčí o 360 stupňů pro maximální možnosti přizpůsobení.Barva:antracit / šedákrémová / šedážlutá / bílá / šedámodrá / bílá / šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 600 cmhloubka: max. 350 cmrozměry sloupku: 600 x 245 cmHmotnost:85 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si venku příjemné místečko ve stínu s touto zatahovací markýzou!
Zahradní markýza má práškově lakovaný hliníkový rám, který nerezaví, je lehký a přitom tvoří velice pevnou konstrukci. Stříška je vyrobená z polyesteru s vysokou hustotou a s PU povlakem, skvěle proto odolává vodě i UV záření. Úhel a výšku samostatně stojící markýzy si navíc můžete nastavit podle vašich momentálních potřeb. Stříšku hladce roztáhnete a zatáhnete dlouhou ruční klikou. Robustní stojan se otáčí o 360 stupňů pro maximální možnosti přizpůsobení.Barva:antracit / šedákrémová / šedážlutá / bílá / šedámodrá / bílá / šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:práškově lakovaný hliník / látka (100% polyester) s PU povlakemRozměry:šířka: 600 cmhloubka: max. 350 cmrozměry sloupku: 600 x 245 cmHmotnost:85 kgDodáváno v demontu.