decorior

Vysoká skříňka LESSY NEW 05 2D1Z Bílá

Nejprodávanější výrobek Vysoká skříňka LESSY NEW 05 2D1Z Bílá od našeho předního výrobce Kondela lze získat bezpečně online opravdu levně! V akci za 3 090 Kč.
EAN: 218579_78068
Vysoká skříňka LESSY NEW 05 2D1Z Bílá
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
3 090

Stylová koupelnová sestava LESSY je vyrobená z kvalitní laminované DTD v několika barevných variantách, vám pomůže navodit příjemný pocit a koupelna se stane vaší oblíbenou místností na zasloužený odpočinek po celém dni.
Z naší nabídky vybíráme vysokou kombinovanou skříňku LESSY NEW 05. Praktickým a jedinečným doplňkem se stane díky svému vzhledu a dostatku úložného prostoru v podobě dvou skříněk a jednoho šuplíku. Bonusem jsou i otevřené police, kde si můžete uložit věci, které chcete mít na očích, popřípadě nějaký doplněk, který dotvoří design vaší koupelny.Barva:bíládub sonoma / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD laminovanáRozměry:šířka: 38 cmhloubka: 35 cmvýška: 191 cmtloušťka desky: 16 mmHmotnost: 33 kgDodáváno v demontu.,Stylová koupelnová sestava LESSY je vyrobená z kvalitní laminované DTD v několika barevných variantách, vám pomůže navodit příjemný pocit a koupelna se stane vaší oblíbenou místností na zasloužený odpočinek po celém dni.
Z naší nabídky vybíráme vysokou kombinovanou skříňku LESSY NEW 05. Praktickým a jedinečným doplňkem se stane díky svému vzhledu a dostatku úložného prostoru v podobě dvou skříněk a jednoho šuplíku. Bonusem jsou i otevřené police, kde si můžete uložit věci, které chcete mít na očích, popřípadě nějaký doplněk, který dotvoří design vaší koupelny.Barva:bíládub sonoma / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD laminovanáRozměry:šířka: 38 cmhloubka: 35 cmvýška: 191 cmtloušťka desky: 16 mmHmotnost: 33 kgDodáváno v demontu.