decorior

Vyvýšený záhon 40x40x38 cm PP Dekorhome Tmavě šedá

Kvalitní a žádaný výrobek Vyvýšený záhon 40x40x38 cm PP Dekorhome Tmavě šedá originál od výrobce Vida máte možnost najít již dnes za výhodnou cenu! Právě nyní za skvělou cenu 1 140 Kč.
EAN: 8720286092026
Vyvýšený záhon 40x40x38 cm PP Dekorhome Tmavě šedá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 140

Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené kutily, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Truhlík je vyrobený z polypropylenu, takže je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy, a vejde se vám do něj celá řada rostlin, bylinek, květin i zeleniny. Vytvořte svým rostlinám ideální prostředí s tímto elegantním vyvýšeným záhonem!Barva:hnědátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:PP (polypropylen)Rozměry:šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 38 cmHmotnost:3 kgDodáváno v demontu.,Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené kutily, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Truhlík je vyrobený z polypropylenu, takže je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy, a vejde se vám do něj celá řada rostlin, bylinek, květin i zeleniny. Vytvořte svým rostlinám ideální prostředí s tímto elegantním vyvýšeným záhonem!Barva:hnědátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:PP (polypropylen)Rozměry:šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 38 cmHmotnost:3 kgDodáváno v demontu.