decorior

Vyvýšený záhon 80x40x38 cm PP Dekorhome Černá

Nový kousek Vyvýšený záhon 80x40x38 cm PP Dekorhome Černá od výrobce se zárukou kvality Vida pohodlně nakoupíte momentálně na webu téměř zdarma. Za bezkonkureční cenu 1 550 Kč.
EAN: 8720286493243
Vyvýšený záhon 80x40x38 cm PP Dekorhome Černá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 550

Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené kutily, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Truhlík je vyrobený z polypropylenu, takže je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy, a vejde se vám do něj celá řada rostlin, bylinek, květin i zeleniny. Vytvořte svým rostlinám ideální prostředí s tímto elegantním vyvýšeným záhonem!Barva:hnědátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:PP (polypropylen)Rozměry:šířka: 80 cmhloubka: 40 cmvýška: 38 cmHmotnost:5,2 kgDodáváno v demontu.,Tento vyvýšený záhon je skvělá volba pro nadšené kutily, kteří si s ním mohou vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy.
Truhlík je vyrobený z polypropylenu, takže je robustní, má dlouhou životnost a hodí se pro venkovní použití. Je dostatečně hluboký a široký, aby pojal velké množství půdy, a vejde se vám do něj celá řada rostlin, bylinek, květin i zeleniny. Vytvořte svým rostlinám ideální prostředí s tímto elegantním vyvýšeným záhonem!Barva:hnědátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:PP (polypropylen)Rozměry:šířka: 80 cmhloubka: 40 cmvýška: 38 cmHmotnost:5,2 kgDodáváno v demontu.