decorior

Vyvýšený záhon pozinkovaný plech Dekorhome Antracit

Tento designový výrobek Vyvýšený záhon pozinkovaný plech Dekorhome Antracit od známého výrobce Vida pohodlně seženete v naší internetové nabídce pořád výhodně! Cenově vychází na 1 623 Kč.
EAN: 8719883756660
Vyvýšený záhon pozinkovaný plech Dekorhome Antracit
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 623

Vyvýšený zahradní záhon je mimořádně odolný a krásně vyrobený. Je dostatečně hluboký a široký na to, aby se do něj vešlo velké množství zeminy, a vy tak měli spoustu místa pro své květiny, rostliny, bylinky i zeleninu. Jednoduchý čtvercový design stylově oživí každý balkón, terasu nebo dvůr. Truhlík je vyrobený z pozinkované oceli a opatřený vnitřními podpěrnými držáky, což zvyšuje jeho pevnost a odolnost. Okraj květináče je zakulacený, aby nikde nevyčnívaly žádné nebezpečné ostré hrany.
Velmi snadná montáž.
Barva:šedá zelená hnědáantracitováVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry:šířka: 100 cm  hloubka: 100 cm výška: 45 cm Materiál:pozinkovaná ocel Hmotnost:8,6 kg Dodáváno v demontu.,Vyvýšený zahradní záhon je mimořádně odolný a krásně vyrobený. Je dostatečně hluboký a široký na to, aby se do něj vešlo velké množství zeminy, a vy tak měli spoustu místa pro své květiny, rostliny, bylinky i zeleninu. Jednoduchý čtvercový design stylově oživí každý balkón, terasu nebo dvůr. Truhlík je vyrobený z pozinkované oceli a opatřený vnitřními podpěrnými držáky, což zvyšuje jeho pevnost a odolnost. Okraj květináče je zakulacený, aby nikde nevyčnívaly žádné nebezpečné ostré hrany.
Velmi snadná montáž.
Barva:šedá zelená hnědáantracitováVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry:šířka: 100 cm  hloubka: 100 cm výška: 45 cm Materiál:pozinkovaná ocel Hmotnost:8,6 kg Dodáváno v demontu.