decorior

Zahradní gril MARTOS

Tento levný produkt Zahradní gril MARTOS od kvalitního výrobce Kondela snadno můžete sehnat tady nyní za extra cenu. Nyní můžete mít za 870 Kč.
EAN: 196695
Zahradní gril MARTOS
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
870

Letní sezóna v plném proudu a vy stále váháte nad koupí grilu? Nedělejte to! Představíme vám MARTOS, gril na dřevěné uhlí. Gril je mobilní, obsahuje dvě kolečka, která zajišťují snadnější pohyb. 
MARTOS je gril oválného tvaru, vyrobený z kvalitního a stabilního ocelového materiálu v kombinaci černé a červené barvy. Doplněn je plastovou rukojetí v černé barvě, která slouží k otevírání poklopu. V těle grilu naleznete jednu grilovací plochu v podobě mísy s grilovacím roštem. Průměr roštu je 34,5 cm. Grilovací mísa o průměru 35 cm, slouží k umístění dřevěného uhlí. Pod mísou je plechový popelník, který slouží k zachytávání unikajícího popelu. Součástí vrchního poklopu je systém regulace vzduchu, tudíž lze podle potřeby regulovat průtok vzduchu. Usnadní tak proces grilování a ochrání před rušivým větrem. V době grilování je třeba gril umístit ve venkovních prostorách a v bezpečné vzdálenosti od dětí a zvířat. Ve spodní části grilu se nachází odkládací mřížka, kterou můžete použít jako zásobník na dřevo. Vhodný je na samotné grilování s grilovacím tácem nebo vaření. Hmotnost grilu je 3 kg. Součástí je vestavěný teploměr. Gril doporučujeme čistit až po vychladnutí.Barva: červená / černáMateriál:ocel Rozměry: šířka: 37,5 cm hloubka: 37,5 cm výška: 68,5 cmtloušťka materiálu: 0,4 – 0,8 mmprůměr grilovací mísy: 35 cmprůměr grilovacího roštu: 34,5 cmvýška grilovacího roštu od země: 53,5 cmHmotnost:  3 kg Dodáváno v demontu.,Letní sezóna v plném proudu a vy stále váháte nad koupí grilu? Nedělejte to! Představíme vám MARTOS, gril na dřevěné uhlí. Gril je mobilní, obsahuje dvě kolečka, která zajišťují snadnější pohyb. 
MARTOS je gril oválného tvaru, vyrobený z kvalitního a stabilního ocelového materiálu v kombinaci černé a červené barvy. Doplněn je plastovou rukojetí v černé barvě, která slouží k otevírání poklopu. V těle grilu naleznete jednu grilovací plochu v podobě mísy s grilovacím roštem. Průměr roštu je 34,5 cm. Grilovací mísa o průměru 35 cm, slouží k umístění dřevěného uhlí. Pod mísou je plechový popelník, který slouží k zachytávání unikajícího popelu. Součástí vrchního poklopu je systém regulace vzduchu, tudíž lze podle potřeby regulovat průtok vzduchu. Usnadní tak proces grilování a ochrání před rušivým větrem. V době grilování je třeba gril umístit ve venkovních prostorách a v bezpečné vzdálenosti od dětí a zvířat. Ve spodní části grilu se nachází odkládací mřížka, kterou můžete použít jako zásobník na dřevo. Vhodný je na samotné grilování s grilovacím tácem nebo vaření. Hmotnost grilu je 3 kg. Součástí je vestavěný teploměr. Gril doporučujeme čistit až po vychladnutí.Barva: červená / černáMateriál:ocel Rozměry: šířka: 37,5 cm hloubka: 37,5 cm výška: 68,5 cmtloušťka materiálu: 0,4 – 0,8 mmprůměr grilovací mísy: 35 cmprůměr grilovacího roštu: 34,5 cmvýška grilovacího roštu od země: 53,5 cmHmotnost:  3 kg Dodáváno v demontu.