decorior

Zahradní lavice s poduškou 135 cm Dekorhome Modrá

Žádaný kus Zahradní lavice s poduškou 135 cm Dekorhome Modrá od této skvělé značky Vida máte možnost nakoupit zde teď za výhodné peníze! Výhodně za skvělou cenu 6 749 Kč.
EAN: 8720286238073
Zahradní lavice s poduškou 135 cm Dekorhome Modrá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
6 749

Naše dřevěná královská zahradní lavice je perfektní volba, jestliže si na zahradě, terase nebo na balkoně chcete užít trochu zábavy a odpočinku se svou rodinou a přáteli.
Tato zahradní lavička je vyrobená z masivního akáciového dřeva, takže je stabilní a robustní. Venkovní lavička je vybavená opěradlem a područkami pro extra pohodlí ve vašich chvílích odpočinku. Tvrdé dřevo příjemně změkčí přiložená poduška. Poduška má dvě sady šňůrek, kterými ji můžete pevně upevnit na lavičku.Barva: krémovábéžováčervenávínovásvětle zelenázelenátyrkysovátmavě modrášedohnědá taupešedáantracitčernášedá kostkačerveno-bílá kostkavzor květyVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní akáciové dřevo s povrchovou olejovou úpravou / látka (100% polyester)Rozměry: šířka: 135 cm hloubka: 55 cmvýška: 95 cm hloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 43 cmvýška područek: 66 cmrozměry podušky: 120 x 50 x 3 cmHmotnost: 16 kgDodáváno v demontu.,Naše dřevěná královská zahradní lavice je perfektní volba, jestliže si na zahradě, terase nebo na balkoně chcete užít trochu zábavy a odpočinku se svou rodinou a přáteli.
Tato zahradní lavička je vyrobená z masivního akáciového dřeva, takže je stabilní a robustní. Venkovní lavička je vybavená opěradlem a područkami pro extra pohodlí ve vašich chvílích odpočinku. Tvrdé dřevo příjemně změkčí přiložená poduška. Poduška má dvě sady šňůrek, kterými ji můžete pevně upevnit na lavičku.Barva: krémovábéžováčervenávínovásvětle zelenázelenátyrkysovátmavě modrášedohnědá taupešedáantracitčernášedá kostkačerveno-bílá kostkavzor květyVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní akáciové dřevo s povrchovou olejovou úpravou / látka (100% polyester)Rozměry: šířka: 135 cm hloubka: 55 cmvýška: 95 cm hloubka sedu: 51 cmvýška sedu: 43 cmvýška područek: 66 cmrozměry podušky: 120 x 50 x 3 cmHmotnost: 16 kgDodáváno v demontu.