decorior

Zahradní lavice s poduškou eukalyptus Dekorhome Zelená

Kvalitní produkt Zahradní lavice s poduškou eukalyptus Dekorhome Zelená od oblíbené značky se zárukou kvality Vida jednoduše seženete zrovna dneska extra se slevou! Ve skvělé akci za 6 824 Kč.
EAN: 8720286234099
Zahradní lavice s poduškou eukalyptus Dekorhome Zelená
Ověřit dostupnost
Značka: vida
6 824

Tato lavice z masivního eukalyptového dřeva je opatřená poduškou a dodá vašemu venkovnímu bydlení nádech přírodního kouzla! Stane se dominantou vaší zahrady, terasy nebo dvorku.
Zahradní lavička je zhotovená z masivního eukalyptového dřeva, takže je odolná a stabilní. Její ergonomický tvar vám při sezení zaručí optimální pohodlí. Olejovaný povrch lze snadno očistit navlhčeným hadříkem. Poduška navíc přispívá k většímu pohodlí. Každá z nich je opatřená dvěma páry šňůrek, za které je můžete ke své dřevěné lavici bezpečně připevnit.Barva: krémovábéžováčervenávínovásvětle zelenázelenásvětle modrámodrášedohnědá taupešedáantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní eukalyptové dřevo s olejovou povrchovou úpravou / látka (100% polyester)Rozměry: šířka: 150 cmhloubka: 60 cmvýška: 89 cmšířka sedu: 140 cmhloubka sedu: 52 cmvýška sedu: 44 cmvýška područek od země: 64 cmrozměry podušky: 150 x 50 x 7 cmHmotnost: 23,3 kgBalení obsahuje:1x lavice1x poduška,Tato lavice z masivního eukalyptového dřeva je opatřená poduškou a dodá vašemu venkovnímu bydlení nádech přírodního kouzla! Stane se dominantou vaší zahrady, terasy nebo dvorku.
Zahradní lavička je zhotovená z masivního eukalyptového dřeva, takže je odolná a stabilní. Její ergonomický tvar vám při sezení zaručí optimální pohodlí. Olejovaný povrch lze snadno očistit navlhčeným hadříkem. Poduška navíc přispívá k většímu pohodlí. Každá z nich je opatřená dvěma páry šňůrek, za které je můžete ke své dřevěné lavici bezpečně připevnit.Barva: krémovábéžováčervenávínovásvětle zelenázelenásvětle modrámodrášedohnědá taupešedáantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní eukalyptové dřevo s olejovou povrchovou úpravou / látka (100% polyester)Rozměry: šířka: 150 cmhloubka: 60 cmvýška: 89 cmšířka sedu: 140 cmhloubka sedu: 52 cmvýška sedu: 44 cmvýška područek od země: 64 cmrozměry podušky: 150 x 50 x 7 cmHmotnost: 23,3 kgBalení obsahuje:1x lavice1x poduška