decorior

Zahradní lehátko masivní dřevo / látka Dekorhome Antracit

Hodně oblíbený produkt Zahradní lehátko masivní dřevo / látka Dekorhome Antracit od dodavatele s dlouholetou historií Vida máte možnost sehnat na našich stránkách za výborné peníze. Pouze nyní za 4 900 Kč.
EAN: 8720286167373
Zahradní lehátko masivní dřevo / látka Dekorhome Antracit
Ověřit dostupnost
Značka: vida
4 900

Kdykoli budete cítit, že si potřebujete odpočinout na zahradě nebo na dvorku, toto zahradní lehátko se stříškou bude skvělou volbou!
Tato zahradní postel má pevný rám z masivního smrkového dřeva, takže je stabilní a odolné. Vlastní lehátko a polštářek jsou vyrobené z textilu, který se snadno čistí a je navíc velmi pohodlný. Stříška vás při relaxaci chrání před přímým sluncem.Barva:hnědá / krémováhnědá / antracitVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní ohýbané dřevo / tkanina (100% polyester)Rozměry:šířka: 100 cmdélka: 216 cmvýška: 162 cmHmotnost:21,5 kgDodáváno v demontu.,Kdykoli budete cítit, že si potřebujete odpočinout na zahradě nebo na dvorku, toto zahradní lehátko se stříškou bude skvělou volbou!
Tato zahradní postel má pevný rám z masivního smrkového dřeva, takže je stabilní a odolné. Vlastní lehátko a polštářek jsou vyrobené z textilu, který se snadno čistí a je navíc velmi pohodlný. Stříška vás při relaxaci chrání před přímým sluncem.Barva:hnědá / krémováhnědá / antracitVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní ohýbané dřevo / tkanina (100% polyester)Rozměry:šířka: 100 cmdélka: 216 cmvýška: 162 cmHmotnost:21,5 kgDodáváno v demontu.