decorior

Zahradní lehátko masivní dřevo / látka Dekorhome Šedá

Ve slevě kousek Zahradní lehátko masivní dřevo / látka Dekorhome Šedá od společnosti se zárukou kvality Vida jednoduše seženete u nás teď za extra cenu. Právě nyní za skvělou cenu 4 702 Kč.
EAN: 8720286167410
Zahradní lehátko masivní dřevo / látka Dekorhome Šedá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
4 702

Kdykoli budete cítit, že si potřebujete odpočinout na zahradě nebo na dvorku, toto zahradní lehátko je skvělá volba!
Tato zahradní postel s rámem z masivního ohýbaného dřeva je stabilní a odolná. Lehátko a polštářek jsou vyrobené z textilu, který se snadno čistí, a je navíc velmi pohodlný.Barva:krémovášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní ohýbané dřevo / látka (100% polyester)Rozměry:šířka: 165 cmdélka: 188,5 cmvýška: 46 cmHmotnost:21 kgDodáváno v demontu.,Kdykoli budete cítit, že si potřebujete odpočinout na zahradě nebo na dvorku, toto zahradní lehátko je skvělá volba!
Tato zahradní postel s rámem z masivního ohýbaného dřeva je stabilní a odolná. Lehátko a polštářek jsou vyrobené z textilu, který se snadno čistí, a je navíc velmi pohodlný.Barva:krémovášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:masivní ohýbané dřevo / látka (100% polyester)Rozměry:šířka: 165 cmdélka: 188,5 cmvýška: 46 cmHmotnost:21 kgDodáváno v demontu.