decorior

Zahradní matrace válečka Tmavě šedá

Žádaný produkt Zahradní matrace válečka Tmavě šedá od značky s dlouholetou tradicí GALOBE jednoduše pořídíte u nás teď za výprodejovou cenu. Produkt nakoupíte teď u nás za 858 Kč.
EAN: 8595226709704
Zahradní matrace válečka Tmavě šedá
Ověřit dostupnost
Značka: GALOBE
858

Válečka je univerzální matrace pro venkovní i vnitřní použití – na zahradu, k bazénu, na camping, na piknik nebo třeba do obýváku k televizi.
Vrchní povrch je nepromokavý a je vybanev zipem, takže lze vnitřní náplň jednoduše vyjmout a vrchní obal vyprat v pračce při 30°C. Válečka je měkká matrace, tak se do ní pořádně zavrtejte a užijte si pořádný relax!Barva:světle hnědátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (polyester) Rozměry:šířka: 90 cmhloubka: 135 cmvýška: 12 cmHmotnost:3,5 kg,Válečka je univerzální matrace pro venkovní i vnitřní použití – na zahradu, k bazénu, na camping, na piknik nebo třeba do obýváku k televizi.
Vrchní povrch je nepromokavý a je vybanev zipem, takže lze vnitřní náplň jednoduše vyjmout a vrchní obal vyprat v pračce při 30°C. Válečka je měkká matrace, tak se do ní pořádně zavrtejte a užijte si pořádný relax!Barva:světle hnědátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (polyester) Rozměry:šířka: 90 cmhloubka: 135 cmvýška: 12 cmHmotnost:3,5 kg

Další produkty od výrobce GALOBE