decorior

Psací stůl TEMPO AS NEW 021 PI Buk

Velmi žádaný produkt Psací stůl TEMPO AS NEW 021 PI Buk od našeho výrobce Kondela snadno můžete pořídit právě zde až neuvěřitelně levně. Cena již od 2 380 Kč.
EAN: 50575_42159
Psací stůl TEMPO AS NEW 021 PI Buk
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
2 380

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
TEMPO ASISTENT NEW 021 PI je jednoduchý psací nebo zasedací stůl. Konstrukce je pevná s velkou pracovní plochou.
V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 021 PI svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 120 cmhloubka: 70 cmvýška: 76 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:21 kgDodáváno v demontu.,Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
TEMPO ASISTENT NEW 021 PI je jednoduchý psací nebo zasedací stůl. Konstrukce je pevná s velkou pracovní plochou.
V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 021 PI svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 120 cmhloubka: 70 cmvýška: 76 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:21 kgDodáváno v demontu.